Nieuws

Voor het eerst in de geschiedenis twee GroenLinks-lijsttrekkers in de Reggestreek

Hellendoorn/Rijssen-Holten: Voor het eerst in de geschiedenis komt GroenLinks met twee lijsttrekkers in de Reggestreek. Voor de verkiezingen van 2018 zal Camiel Versluis de lijst in Rijssen-Holten aanvoeren, waar GroenLinks voor het eerst aan de raadsverkiezingen deelneemt. In Hellendoorn is Dennis op den Dries, de huidige fractievoorzitter in de gemeenteraad, opnieuw de voorman. Zowel Versluis als Op den Dries zijn op vrijdagavond 1 september unaniem door de leden van GroenLinks benoemd.

Lees verder

Geen oude, maar nieuwe politiek

Vandaag verscheen het interview met Versluis en Kaffener over "nieuwe politiek" in Tubantia. Heeft u het gemist? Geen felle oppositie, maar een constructieve opstelling. Geen oude, maar nieuwe politiek. Geen machtsdenken, maar meedenken.

Lees verder

Kandidaatstelling geopend

Sinds 19 mei kunnen inwoners, die GroenLinks in de gemeenteraad van Rijssen-Holten willen vertegenwoordigen, zich kandidaat stellen voor de lijst. De kandidaatstelling is open tot 15 augustus.

Lees verder

Word raadslid

Woon je in Rijssen of Holten én ben je betrokken bij jouw gemeente? Wil je meedenken en mee beslissen? Dan is het raadslidmaatschap misschien iets voor jou.

 

Lees verder