Nieuws

Huizen nu echt verduurzamen

Alle lokale partijen in Rijssen-Holten willen een duurzame gemeente. GroenLinks komt met een visie en voorstellen om daar uitvoering aan te geven. Niet alleen nieuwbouw kan gasloos, maar ook bestaande woningen mogen van het gas af.

Lees verder

Naoberschap in een modern jasje

Dat het gemeenschapsgevoel in Rijssen sterk ontwikkeld is en dat mensen elkaar bijstaan, is alom bekend. Ook in Holten is het naoberschap nog springlevend. Toch verschuiven er steeds meer “naober”- taken naar gemeentelijke diensten en instellingen. GroenLinks wil dat burgers “baas in eigen buurt” worden. Het naoberschap krijgt een modern jasje met de Right to Challenge in combinatie met buurt- en wijkgericht werken.

Lees verder

GroenLinks Rijssen-Holten brengt vernieuwing

Op 22 november heeft de nieuwkomer in Rijssen-Holten haar verkiezingsprogramma vastgesteld. GroenLinks komt met frisse ideeën om de focus te leggen op duurzaamheid en saamhorigheid. Zo wil de partij een duidelijk plan om alle woningen in de gemeente te verduurzamen én wijkcoaches die een belangrijke verbindende rol krijgen in de gemeenschap. Er zijn ook ideeën om het historisch karakter van het centrum in Rijssen en Holten te herstellen.

Lees verder

Kandidatenlijst vastgesteld

Op 22 november heeft de nieuwkomer in Rijssen-Holten haar verkiezingsprogramma en kandidatenlijst vastgesteld. Alle mensen op de lijst van GroenLinks Rijssen-Holten zijn nieuwkomers in de politiek.

Lees verder